Besøk av United States Space Force

26. - 27. oktober hadde ordføreren gleden av å ønske Generalmajor John M. Olson velkommen til Andøya. 

Du er en del av Norges beredskap

Egenberedskapsuka 2023 er i gang, og tema for årets utgave er ØVE. Vi oppfordrer alle innbyggere til å øve og ta nødvendige grep for å styrke egenberedskapen.

Detaljregulering - Leilighetsbygg og Dverberg samfunnshus

Varsel om oppstart av planarbeid  Høringsfrist 13. November 2023

Første kommunestyremøte etter valget

Mandag 9.oktober ble første kommunestyremøte avholdt etter kommune- og fylkestingsvalget 2023. 

Vi åpner opp for fellesvaksinering av influensavaksine

Bli med på århundrets viktigste konferanse! Hvordan kan Andøy se ut i 2050?

Det siste året har Andøy kommune, Innovasjon Norge og Nordland fylkeskommune - sammen med politikere, organisasjoner og næringsliv lokalt, nasjonalt og internasjonalt, diskutert mulighetene Andøy har som følge av etableringen av oppskytingsbase for små satellitter fra Børvågen. 

Nå kan unge kunst- og kulturutøvere søke Drømmestipendet 2024!

Ungdom i alderen 18–25 år som holder på med kunst og kultur, kan nå søke Drømmestipendet 2024, og gi seg selv sjansen til å få 30 000 kroner for å realisere sine drømmer, og få  anerkjennelse og synliggjøring.

Egenberedskapsuka 2023

Egenberedskap har fått stor oppmerksomhet hos nordmenn det siste året. Fra 30.oktober til 5.november gjennomføres Egenberedskapsuka 2023.

Nattestengt på fv. 82 i Vesterålen

Fra mandag 11. september blir det et par uker med stengt veg kveld og natt på fylkesveg 82 mellom Maurnes og Buksnes. Årsaken er vegarbeid med skifte av stikkrenner. 

Strandryddeuka 2023!

Den nasjonale STRANDRYDDEUKA er nå i gang, frem til og med søndag 17. september. Vi håper du som leser dette vil bidra med å rydde en strand eller ei fjære!