tur

Alle frivillige lag og foreninger søke penger til prosjekter som er litt utenom de vanlige aktivitetene. Øvingshelger, treningssamling, arrangementer eller rekrutteringsprosjekter er noen eksempler som kan støttes.

Kulturmidler prioriteres først til prosjekter innen disse områdene:

Barn og ungdom

Samarbeidsprosjekter mellom lag og foreninger Inkludering og mangfold.

Viktig:

Det gis ikke støtte til drift eller investeringer.

Tiltaket det søkes støtte til må gjennomføres i 2017.

Frist for levering av søknad er 02.oktober 2017, og sendes til Andøy kommune, kultur og informasjon.

Ta gjerne kontakt med kulturkonsulent Sindre Wolf for mer informasjon før innsendelse.

Tlf 76115034/ 95074065

Legekontor.jpg

I legetjenesten har det som kjent vært to fastlege avtaler utlyst ved Andenes legekontor. Den ene ble besatt med virkning fra 01.12.17. Vi har nå dessverre mottatt en oppsigelse på denne avtalen, begrunnet med at lege har fått tilbud om annen jobb som han har takket ja til. Vi hadde også positiv dialog vedrørende avtale nr 2, men her har vi fått en avklaring på at lege har takket nei til fast avtale.

Det betyr at vi fortsatt vil ha to ledige fastlege avtaler fra 01.12.17. Frem til denne dato er det tilsatt vikarer i begge avtalene. Det jobbes nå med å få på plass vikarer også fra 01.12.17 i påvente av at avtalene på nytt lyses ut. Vi opplever at det er svært vanskelig å rekruttere leger og legger også merke til at det ikke er noe som gjelder bare i Andøy. Vi vil imidlertid fortsatt gjøre det vi kan for å holde våre fastlege avtaler besatt. Pasienter tilhørende ledige fastlegeliste vil få sin oppfølging fra vikar som jobber på aktuell fastlegeliste.

I fysioterapitjenesten har vi også for tiden bemanningsutfordringer. Vi har en vakant fysioterapi avtale ledig ut året ved Vesterålen Idrettsklinikk. Det har vist seg å være vanskelig å få tak i vikar over så kort tid. Nå har det også oppstått et fravær hos fysioterapeut ved Andenes fysioterapi som vil vare i ca 6 måneder. Denne klinikken er nå midlertidig stengt og det jobbes med å få tak i vikar i dette fraværet.

Inntil vi klarer å få på plass vikarer, vil det være begrenset kapasitet i fysioterapitjenesten. Pasienter vil kunne oppleve venteliste for behandling og det som er mest akutt vil bli prioritert. Vi ber om forståelse for situasjonen. Vesterålen Idrettsklinikk og Dahletun fysioterapi er åpent som normalt, med en fysioterapeut på hver klinikk.

11.09.17

Jørn Vollan

Enhetsleder helse og familie

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}