Alfhild Dragland overtar som vaksinekoordinator

Alfhild Dragland og Henritette Pettersen  - Klikk for stort bilde
Alfhild Dragland tar over som vaksinekoordinator etter Henriette Pettersen.

Publisert av Geir Bjørn Nilsen. Sist endret 17.10.2021

Enhetsleder for helse- og familie i Andøy kommune, Beathe Andersen, sier at en helhetlig vurdering av ressurser, situasjonsbildet og de tjenester Andøy kommune skal levere, ligger bak endringen.

-Alfhild Dragland har lang erfaring som avdelingsleder og enhetsleder i Andøy kommune og har vært en sentral del av vaksineteamet ei god stund nå, sier Andersen.

Henriette Pettersen går tilbake til stillingen som avdelingsleder for Helsestasjonen.

- Henriette Pettersen har ivaretatt vaksinekoordinatorfunksjonen på toppen av avdelingslederstillingen. Vi ønsker å skjerme tilbudet til barn og unge, og derfor blir koordinatorfunksjonen plassert sånn at den ikke tar av Helsestasjonens ressurser, sier Andersen.

Det blir også gjort en annen endring. Koronatelefonen og vaksinetelefonen blir slått sammen. Fra nå skal bare telefonnummer941 79 513 brukes til spørsmål om vaksinering og korona.