rmr

 

Da er endelig tiden kommet for en ny utgave av Rock Mot Rus, og igjen kan publikum glede seg over muligheten til å se inn i krystallkulen og oppdage nye yndlingsband under rockemønstringen.

I tillegg til selve mønstringen har Rock Mot Rus satt sammen et festivalprogram som vitner om solid musikkglede. Mørke toner fra Heave Blood & Die, popmusikk fra Morgan Sulele og Dagny, hiphop fra selveste Joddski og en avslutning med storbandet El Caco!

ampflight

 Rock Mot Rus-festivalen i Andøy har vært arrangert årlig siden 1983. Det gjør denne særegne festivalen ytterst i havgapet til landets eldste og største ungdomsfestival – og er blitt et ungdomskulturelt fyrtårn med stor betydning både for nordlendinger, og i landet for øvrig. At festivalen er rusfri gjør den også til en av svært, svært få som er tilgjengelig for ungdom under 18 år.

Publikum

 Rock Mot Rus er en mønstring for unge amatørband - der også etablerte artister deltar. Festivalen arrangeres hvert år på Andenes. I 2012 feiret festivalen sitt 30-årsjubileum. 

moddi2.jpg

 

Fra den første rockemønstringa og fram til 2000 ble det kåret to vinnere. En i andøyklassen, og én i åpen klasse. Etter tusenårsskiftet ble andøyklassen avviklet.

 
  • TelefonBilde 76 11 50 00
  • PostboksBilde Postboks 187, 8483 Andenes
  • Besøksadr: Rådhuset Storgt. 68
  • Org.nr. 945 624 809