Nytt publikumsenter - nye rutiner!

Publikumsenteret.JPG - Klikk for stort bilde

 

Tirsdag 20.09 kunne Publikumsenteret endelig markere at de ombygde lokalene var blitt tatt i bruk. Lokalene gjør oss mer synlig for alle besøkende i Rådhuset og vi kan en bedre måte yte hjelp til både brukerne og saksbehandlerne.

 

Hva er nytt?

  1. Alle besøkende må melde seg i luken når de kommer og skrive seg inn i en besøksprotokoll. Slik vil vi kunne ha oversikt over hvem som befinner seg i rådhuset ved eventuell brann eller annen evakuering.
  2. Skal du snakke med en av saksbehandlerne? Da vil publikumsenteret avklare om saksbehandler er ledig og eventuellt gi deg en time for samtale som passer for dere begge.
  3. Ha du en bevegelseshemming kan vi avtale at timen gjøres i det nye samtalerommet i 1. etg.  
  4. Skal du bare levere kontrakter, timelister, søknader o.l. vil publikumsenteret kunne ta imot dette. Da trenger du ikke time for å snakke med saksbehandleren.
Publisert av Marit Strand Nordheim. Sist endret 22.09.2016

Hvorfor har vi endret rutinene?

Bakgrunnen for at vi har gjort denne ombyggingen og endret rutinene, er at vi ønsker å gi et enda bedre tilbud til brukerne. Ved at saksbehandlerne kan ha faste tider for saksbehandling hvor de ikke forstyrres hele tiden, håper vi å få en mer effektiv saksbenahdling. Videre vil det være en stor fordel for brukeren om saksbehandleren kan være forberedt på hva brukeren vil ta opp, slik at han / hun kan være forberedt på saken. Slik håper vi at brukeren får raskere og bedre svar på sine spørsmål.

 
  • TelefonBilde 76 11 50 00
  • PostboksBilde Postboks 187, 8483 Andenes
  • Besøksadr: Rådhuset Storgt. 68
  • Org.nr. 945 624 809