Overgrepsmottak
Publisert 10.11.2017

 

Overgrepsmottak er et tilbud for deg som har vært utsatt for vold i nære relasjoner, voldtekt eller andre seksuelle krenkelser.

Dersom du har behov for å kontakte Overgrepsmottaket kan du ringe Legevakt 116 117.       De vil sette deg i kontakt med Overgrepsmottaket i Bodø som ligger ved Bodø legevakt. Reise til og fra vil bli dekket av det offentlige. Du har også anledning til å ha med ledsager.

Overgrepsmottaket i Bodø tilbyr medisinske undersøkelser, samtaler og kriserådgivning.         De sikrer spor, i tilfelle du vil anmelde.

Tilbudet er gratis, og de har taushetsplikt.

Publisert 10.11.2017
din utvei.png

 

Vold i nære relasjoner, overgrep og voldtekt kan ramme mennesker uansett alder og kjønn. Ikke alle vet hva slags hjelp de kan få eller hvor hjelpen finnes. Mange ønsker også mer kunnskap om vold og overgrep.

 

Dinutvei.no gir oversikt over ulike hjelpetilbud, der man er eller over hele landet. På dinutvei.no finner du også informasjon, fagstoff og en spørsmål og svar-tjeneste, hvor du kan stille spørsmål og få svar anonymt eller på e-post.

 

Veiviseren gir oversikt og informasjon til utsatte for vold, overgrep og voldtekt, pårørende og bekymrede, de som utøver vold og til fagpersoner.

 

Dinutvei.no er utviklet av Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress (NKVTS) på oppdrag fra Justis- og beredskapsdepartementet, og er en del av regjeringens innsats for å forebygge vold i nære relasjoner.

 

 
  • TelefonBilde 76 11 50 00
  • PostboksBilde Postboks 187, 8483 Andenes
  • Besøksadr: Rådhuset Storgt. 68
  • Org.nr. 945 624 809