Om frisklivssentralen

 

Frisklivssentralen.png - Klikk for stort bilde

 

 

 

Frisklivssentralen er en kommunal, forebyggende helsetjeneste.  Målgruppen er personer som har behov for støtte til å endre levevaner for å forebygge livsstilssykdom, eller leve bedre med evt. sykdommer de allerede har fått. Dette gjøres gjennom individuelle helsesamtaler, gruppetreninger og matkurs.  Frisklivssentralen er opptatt av at små justeringer i dagliglivet kan gi store positive utfall på sikt, og at hver enkelt må jobbe for å nå sine egne, klart definerte mål.

 

Frisklivssentralen drives av Fysioterapitjenesten i Andøy kommune og bemannes med fysioterapeuter. Frisklivsarbeidet utgjør tilsammen 50% stilling.    Du kan selv ta kontakt med Frisklivssentralen dersom du ønsker hjelp til livsstilsendringer, eller du kan få hjelp av din fastlege, fysioterapeut eller NAV til å melde deg på.

 

Som Frisklivsreseptdeltager vil du få individuelle helsesamtaler, testing av kondisjon og veiing dersom du ønsker det.  Du vil få anledning til å delta på treninger ledet av fysioterapeut

Etter endt reseptperiode kan en velge om en vil fortsette som treningsdeltager og delta på gruppetreningene.

Publisert av Marit Strand Nordheim. Sist endret 12.02.2018

 

Frisklivstreningene

Frisklivstreningene er gruppetreninger som er lagt opp slik at alle deltagere greier å henge med og alle får godt utbytte av treningen.  Vi trener styrke og kondisjon både inne og ute. Treningssteder kan variere gjennom året. Når du starter på frisklivsresept vil du få nærmere informasjon om treningstider /steder.

 

Ta kontakt med fysioterapeut Isabell Nystad på telefon 92212437 for mer informasjon. Hun har kontortid og treninger mandager og onsdager.  Både helsesamtaler og treninger foregår på Andenes.

 

 

 

Frisklivssentralen i Andøy har egen facebookside der informasjon om treninger legges ut fortløpende. Vennligst ikke legg igjen personsensitiv informasjon her.

 

Det koster kr 100 per måned å være deltager hos Frisklivssentralen.

 
  • TelefonBilde 76 11 50 00
  • PostboksBilde Postboks 187, 8483 Andenes
  • Besøksadr: Rådhuset Storgt. 68
  • Org.nr. 945 624 809