Kontaktinformasjon Vesterålen Barnevern

Barnevern - Klikk for stort bilde Barneverntjenesten har som formål å sikre at barn og unge som lever under forhold som kan skade deres helse eller utvikling, får rett hjelp til rett tid, og bidra til at barn og unge får en trygg oppvekst. Barnevernet i Andøy er en del av Vesterålen Barnevern, som ble etablert 1. januar 2012. Samarbeidet består av vesterålskommunene Øksnes, Bø, Hadsel, Andøy, Sortland, samt Lødingen.

Publisert av admin. Sist endret 02.09.2020

 Vesterålen Barnevern tilbyr sine tjenester til cirka 32.000 innbyggere i vesterålskommunene. Det er betjente lokalkontor i alle kommunene. På Sortland ligger tjenestens hovedkontor. Dette er helt nye og tidsriktige lokaler som har 16 faste kontor, 5 disponible kontor, 4 møterom, samt ett barnerom og ett samtalerom. I hovedkontoret finner man ledelsen for tjenesten. Kontoret vil også fungere som postmottak for alle kommunene.

 

Vesterålen barnevern har som en del av sammenslåingen tatt i bruk en ny teknologisk plattform som medfører at man har de beste IKT- systemer. Dette skal gjøre at man på tross av lange avstander skal kunne samarbeide nært og tett for brukernes beste. Det benyttes mobile arbeidsstasjoner for enkelt å kunne jobbe stedsuavhengig. Det er lagt opp til videosamtaler/konferanser. Alt dette vil medføre en mer moderne og effektiv tjeneste.

 

Barnevernet i Andøy har sine kontorer i første etasje i Rådhuset.

Barnevernets hjemmeside er: http://www.vestbv.no

 

Telefon  Vesterålen barnevern: 97 99 38 00

 

E-post adr. til VBV: barnevern@vestbv.no

 

Vesterålen barnevern har opprettet vakttelefon for barn, unge, familier

og samarbeidspartnere som trenger vår hjelp utenom kontortid.

 

Du når oss på telefon hele døgnet.

 
  • TelefonBilde 76 11 50 00
  • PostboksBilde Postboks 187, 8483 Andenes
  • Besøksadr: Rådhuset Storgt. 68
  • Org.nr. 945 624 809