Andøy folkebibliotek

Bibliotekskranke - Klikk for stort bilde  Andøy folkebibliotek ligger i skolekvartalet på Andenes, og har åpent fire dager i uken. I denne artikkelen finner du informasjon om åpningstider og tjenestene vi har.

Publisert av Charlotte Heimtoft Lassesen. Sist endret 05.08.2021

Åpningstider:

Mandag kl 11.00 - 18.00

Tirsdag  kl 11.00.- 16.00

Onsdag  kl 11.00 - 16.00

Torsdag kl 11.00 - 18.00

Fredag stengt.

På biblioteket kan du låne bøker, filmer, lydbøker og tidsskrfter - både til barn og voksen. Det vi ikke har, kan vi låne fra andre bibliotek. Alt utlån er gratis, men vi forventer at det som lånes leveres tilbake. Biblioteket har pc'er og trådløst nettverk tilgjengelig. Vi har også mange digitale tjenester.

 

E-bøker

Du kan låne bøker selv om biblioteket er stengt! For å låne e-boker trenger du et nettbrett eller en smarttelefon og appen Ebokbib, som du kan laste ned gratis. Logg inn med lånenummer og pinkode. Ta kontakt med biblioteket hvis du ikke har oversikt over dette. Hvis du bruker lokalt kort, så må du velge fylke og kommune før du kommer inn i basen. - Og så er det bare å låne ivei! Du kan også finne mer hjelp på Ebokbib sine nettsider www.ebokbib.no

 

Filmbib

Filmbib er en ny strømmetjeneste for kort- og dokumentarfilm. For å bruke Filmbib må du ha nasjonalt lånekort. Nummeret på kortet er brukernavnet ditt, og passordet er PIN-koden din. Ta kontakt med biblioteket hvis du trenger hjelp.  Sjekk ut: https://filmbib.vod2u.com/login

 

Kopiering/utskrift og scanning

En av våre pc'er er tilkoblet skriver og scanner. Scanning er gratis, mens utskrift koster 1 kr pr ark. Ta kontakt med personalet hvis du skal kopiere. Det er dessverre ikke mulig å skrive du fra egne trådløse enheter, og utskrift er i svart/hvitt.

 

 

 
  • TelefonBilde 76 11 50 00
  • PostboksBilde Postboks 187, 8483 Andenes
  • Besøksadr: Rådhuset Storgt. 68
  • Org.nr. 945 624 809