Folkevalgte på kurs

Felles 2.jpg - Klikk for stort bilde  Onsdag og torsdag ble det avholdt kurs for folkevalgte, organisasjonene og representanter fra ledergruppen i kommunestyresalen. Arne Kvensjø var foredragsholder og tok oss igjennom mange viktige temaer for å gjøre de folkevalgte enda bedre rustet til å gå i gang med gjerningen som valgte politikere i de neste fire årene.

Publisert av Marit Strand Nordheim. Sist endret 11.12.2015

Kurs 2.jpg - Klikk for stort bilde Temaene som ble tatt opp var mange, hvor begrepet tillit gikk igjen som en rød tråd gjennom hele opplæringen.  Vi var innom habilitet, etikk, hvordan utøve politisk lederskap, samspillet med kommunens administrasjon, delegering mellom kommunestyret og rådmannen og de folkevalgte som arbeidsgivere.

En fikk også tatt et dypdykk i hva Andøy kommune er god på. Dette var en flott måte å minne oss selv på alle de gode kvalitetene vi har i vår nærhet. Her ble det nevnt både et godt næringsliv, høy kompetanse, turistnæringen og alt vi har å vise frem, kulturarbeidet med alle sine frivillige, hvordan vi klarer å stå sammen om vanskelige saker og hvordan vi kan være uenig i sak men likevel være venner.

Det ble også avholdt et lite "kommunestyremøte", hvor deltakerne fikk øvd seg på ordskifte med innlegg og replikker. Det var noen innholdsrike dager og deltakerne var godt fornøyd med opplegget.

Her er noen av de som fikk prøvd seg på talerstolen

Birgit Karlsen.jpg - Klikk for stort bilde

 

Charlotte Lassesen.jpg - Klikk for stort bilde

 

Margareth Lassesen.jpg - Klikk for stort bilde

 

May.jpg - Klikk for stort bilde

 

Robert.jpg - Klikk for stort bilde

 

Tone Fredriksen.jpg - Klikk for stort bilde

 

Wold.jpg - Klikk for stort bilde

 
  • TelefonBilde 76 11 50 00
  • PostboksBilde Postboks 187, 8483 Andenes
  • Besøksadr: Rådhuset Storgt. 68
  • Org.nr. 945 624 809