Korona-hjelp til Andøy-bedrifter

Samskap - Klikk for stort bilde Samskap hjelper deg og din bedrift med å finne frem i jungelen av tiltakspakker! 

 

Publisert av Robin Vestgård Jørgensen. Sist endret 16.04.2020
Samskap har tidligere lansert en felles nettbutikk for Andøy-butikkene. Nå kommer det en egen rådgivningsordning for bedrifter i Andøy, for å bistå i en vanskelig periode. 

Økonomisk krevende
Korona-epidemien har gitt store økonomiske konsekvenser for norsk næringsliv. Staten har lansert to krisepakker og en tredje er annonsert, men det kan være krevende for bedrifter å få full oversikt over den hjelpen som er tilgjengelig.
 
- I en allerede vanskelig situasjon er det krevende å få oversikt over alle tiltakene og hvordan dette kan hjelpe akkurat deg og din bedrift, sier programleder Brita Erlandsen. - Samskap ønsker derfor å bidra i denne situasjonen med rådgivning rundt de tiltakene som er lansert.
 

Rask og enkel tilgang
Målet er å gi Andøy-bedrifter enklere oversikt og tilgang til de nasjonale tiltakspakkene, og å opprettholde et levedyktig næringsliv i Andøy. Derfor vedtok Arbeidsutvalget i Samskap den 16. april en rådgivningstjeneste for Andøy-bedrifter.

- Samskap vil fungere som førstelinje og formidle kontakt med rådgivningsfirmaer ut fra behov og problemstillinger. Det vil være regnskapsbyrå, utviklingsselskap og andre, utdyper Erlandsen.

 

Hvordan det fungerer
Ordningen funger slik at den enkelte bedrift tar kontakt med Samskap og avklarer hvilken rådgivning det er behov for. Bedriften tar selv kontakt med regnskapsbyrå eller annen rådgiver for å få bistand til søknad om støtte til en av de nasjonale ordningene. Samskap vil da dekke faktura etter avtale som er gjort på forhånd. Øvre grense for støtte per bedrift er kr 10.000,- eks.mva

 

Kontaktpersoner:

 

Brita Erlandsen

Programleder Samskap og næringssjef Andøy kommune

92261273

 

Tone Enoksen

Konsulent

95368010

 

Egil Sakariassen

Rådgiver

90606362

 

Robin Vestgård Jørgensen

Næringskonsulent

98402193

 
  • TelefonBilde 76 11 50 00
  • PostboksBilde Postboks 187, 8483 Andenes
  • Besøksadr: Rådhuset Storgt. 68
  • Org.nr. 945 624 809