"Andøy i Oslo" avlyses

"Andøy i Oslo" avlyses - Klikk for stort bilde Samskap sine arrangement i Oslo 30. april og 1. mai avlyses for å forebygge korona-smitte. Det samme gjelder prosjektlederkurs i mars.

Publisert av Tuva Grimsgaard. Sist endret 18.03.2020

Den planlagte arrangementsrekken med mulighetsseminar for næringslivet, vorspiel for de unge og Andøytreff for utflytta andværinger som var planlagt i Oslo 30. april og 1. mai avlyses på grunn av faren for korona-smitte. 
 

- Vi hadde gledet oss, og synes det er veldig synd å måtte avlyse «Andøy i Oslo», sier programleder Brita Erlandsen, og understreker at det er gjort en grundig jobb og at det er mange påmeldte til alle arrangementene. 
 
Alle påmeldte vil få skriftlig beskjed i løpet av dagen. Det gjelder også påmeldte til PLP-kurs 26. og 27. mars som nå avlyses av samme grunn. 
 
- På bakgrunn av myndighetenes anbefalinger har vi også besluttet å avlyse samtlige Samskap-arrangement i mars. Det vil fortløpende bli tatt nye vurderinger for om det er forsvarlig å gjennomføre arrangement etter det, sier Erlandsen. – Det kan også være aktuelt å utsette en del av arrangementene til et senere tidspunkt.
 
Folkehelseinstituttet opplyser at arrangement som samler mange mennesker kan gi grunnlag for stor smittespredning, både på selve arrangementet og ved bruk av offentlig transport til og fra arrangementet, samt etterpå i lokalsamfunnet der deltagere returnerer hjem. Det er på bakgrunn av dette at Samskap-arrangementene blir avlyst.
 
- Vi har jobbet mye med å utvikle et godt innhold og konsept, og det meste kan forhåpentligvis gjenbrukes ved en senere anledning, sier Erlandsen. – Det er likevel alltid leit å måtte avlyse arrangement, og håper deltakerne vil komme på senere arrangement.
 

 

 
  • TelefonBilde 76 11 50 00
  • PostboksBilde Postboks 187, 8483 Andenes
  • Besøksadr: Rådhuset Storgt. 68
  • Org.nr. 945 624 809