Vil du dele hobbyen din?

Blomster på tur. Foto Linnft.JPG - Klikk for stort bilde Vi ønsker å snakke med deg som kan ta med en annen på hobbyen din. Innspill til andre tiltak som bidrar til integrering vil vi også ha.

 

Publisert av Linn Foyn Therkelsen. Sist endret 20.08.2019

Anledningen er et nytt prosjekt med fokus på integrering for alle. Det handler om at flere skal føle at de er en del av fellesskapet.

 

- Vi skal finne frem til ulike tiltak som øker innvandreres opplevelse av tilhørighet i samfunnet vårt, sier Benedikte Sørensen ved Voksenopplæring og Integrering i Andøy kommune.

 

Kommunen ønsker innspill til hva som kan gjøres for at flere føler seg integrert og som en del av Andøysamfunnet.

 

- For å få til prosjektet er vi avhengige av innbyggernes frivillighet og ønske om å bli kjent med nye folk. Alle kan bidra; gamle, unge, familier eller enslige, sier Sørensen.

 

Plass til en ekstra sangfugl eller ny turkamerat?

 

Samskap har støttet prosjektet, som heter «Noen må invitere og noen må si ja». 

 

I tillegg til forslag til tiltak, håper prosjektgruppa å komme i kontakt med andværinger som vil dele hobbyen sin med noen.

 

- Det skal ikke være stort og tidkrevende om ikke det passer. Synger du i kor og tenker at dere har plass til en ekstra sangfugl? Eller er du glad i å gå tur og tenker det kunne være gøy med en ny turkamerat?, spør Sørensen.

 

En måte å bidra på, kan nemlig være å ta med noen på en aktivitet du allerede driver med.  

 

Ta kontakt for uforpliktende prat

 

Hvis du har innspill til tiltak eller vil dele hobbyen din med noen, kan du ta kontakt med Benedikte Sørensen for en uforpliktende prat. 

 

...

 
  • TelefonBilde 76 11 50 00
  • PostboksBilde Postboks 187, 8483 Andenes
  • Besøksadr: Rådhuset Storgt. 68
  • Org.nr. 945 624 809