Vi søker ny rådmann

Foto Linn Foyn Therkelsen - Klikk for stort bilde Til stillingen er vi på jakt etter en person som er engasjert, og som kan bidra i den viktige omstillingsprosessen kommunen er inne i.

Publisert av Linn Foyn Therkelsen. Sist endret 18.12.2020

Andøy er i en rivende utvikling med flere innovative prosjekter som realiseres i nærmeste framtid. Det skal etableres satellittoppskytingsbase, lakseopprettanlegg på land og opplevelsessenteret The Whale. Fra før har vi et variert og aktivt næringsliv innenfor romteknologi, fiskeri, landbruk og reiseliv. Nå blir stillinga som øverste sjef for administrasjonen i kommunen ledig.

 

- Vi oppfordrer aktuelle kandidater som har lyst å påvirke utviklingen i en av de mest spennende kommunene for tiden, til å søke, sier personalfaglig rådgiver Kjell Einar Johansen.

 

Les mer og søk her

 

Les mer om jobben og hvordan du søker her.

 

Lyser ut på nytt

 

Til stillingen er vi på jakt etter en person som er god på organisasjonsutvikling, dyktig innen ledelse, og som kan utvikle og veilede oss til gode vedtak. Dette er andre gang stillingen lyses ut, og vi går bredere ut og får bistand fra et rekrutteringsselskap.

 

- Vi lyktes ikke å finne rett kandidat i første omgang. Vi lyser ut jobben på nytt for å få et bredere søkertilfang, forklarer Johansen.

 

Alle ledige stillinger

 

Se alle jobbene som er ledig i Andøy her.

 
  • TelefonBilde 76 11 50 00
  • PostboksBilde Postboks 187, 8483 Andenes
  • Besøksadr: Rådhuset Storgt. 68
  • Org.nr. 945 624 809