Velkommen til vaffeltirsdag

Velkommen til vaffeltirsdag! - Klikk for stort bilde Lurer du på hva ordføreren har på vaffelen sin, om ideen din kan skape arbeidsplasser i Andøy eller hva Samskap egentlig driver med? Kom på vaffeltirsdag 4. februar kl 11-1230!

Publisert av Tuva Grimsgaard. Sist endret 29.01.2020

Vaffeltirsdag byr på senkede skuldre og muligheten til å slå av en prat med både ordfører, næringsliv og saksbehandlerne på Samskap over en vaffel, uten å måtte avtale et møte på forhånd. 
 

- Mange har høy terskel for å komme til oss med en prosjektidé. De venter til etter at de har brukt masse tid og penger på å finne ut om ideen er god nok. Men det er nettopp dette Samskap kan hjelpe deg med, forklarer saksbehandler Robin V. Jørgensen. 

Midler til utvikling og bolyst
Gjennom Samskap gir kommunen midler til prosjekter som kan bidra til utvikling, arbeidsplasser og økt trivsel i Andøy. 
 
- Du kan få støtte fra Samskap til å undersøke om ideen din egentlig er så god og hvilke resultater det kan gi. Du kan også få midler til å planlegge gjennomføringen av prosjektet. Til selve prosjektgjennomføringen er det andre støtteordninger som er mer aktuelle, så det er lurt å prate med oss tidlig - gjerne over en vaffel, sier Jørgensen.

Lavterskel-tilbud
Også ordføreren kommer til å være til stede på den første vaffeltirsdagen. Blir tirsdagen en suksess, vil Samskap fortsette med dette også fremover. 
 
- Kom innom og slå av en prat! Dette er et lavterskel-tilbud både for de som har prosjekt-ideer, spørsmål, ønsker å komme i kontakt med andre, eller bare er glad i vaffel, smiler Jørgensen. .

 

 
  • TelefonBilde 76 11 50 00
  • PostboksBilde Postboks 187, 8483 Andenes
  • Besøksadr: Rådhuset Storgt. 68
  • Org.nr. 945 624 809