Velkommen på dagtilbud hos Tonje og Linda

P1111336 (3) – Kopi.JPG - Klikk for stort bilde På Andenes har vi nå flere ledige plasser på dagtilbudet for personer med hukommelsesproblemer.

Publisert av Linn Foyn Therkelsen. Sist endret 12.01.2021

Dagtilbud 2021. Foto Linnft (1).JPEG - Klikk for stort bilde I stua varmer peisen, det er kaffe i koppene og to deltakere spiller ludo. Her samles de to ganger i uka til hyggelige aktiviteter, måltider og sosialt samvær. Nå håper vi flere vil være med.

 

- Deltakerne får kommet seg litt ut, og har det hyggelig sammen med andre. Det øker både livskvaliteten og livsgleden. I tillegg kan det være en avlastning for pårørende, sier sykepleier Ann-Christin Hansen.

 

 

Mandag og torsdag

 

Tilbudet er hver mandag og torsdag, fra klokka 09 til 14. Deltakerne blir henta og levert hjem med drosje. De får servert frokost, lunsj og middag.

 

- Den siste tiden har vi blant annet spilt spill, strikket, bakt og laget fiskekaker. Vi har også renset rips og tyttebær. Da fikk vi mange fine historier fra da deltakerne selv hadde vært ute og plukka bær, forteller Linda Hansen.

 

Hun jobber ved dagtilbudet sammen med Tonje Bergvik Lugavic. I dag er det bare to deltakere, men det er plass til flere. Derfor håper de aktuelle kandidater får vite om tilbudet og får lyst til å delta.

 

- Vi er sammen mange timer i uka og blir godt kjent. Hvilke aktiviteter vi gjør sammen tilpasser vi etter hva de som kommer liker å gjøre. I sommer satt vi for eksempel ute og drakk kaffe og strikket, forteller Tonje Bergvik Lugavic.

 

Kontakt

 

Dersom du, eller noen du kjenner, er interessert kan du ta kontakt på telefon eller e-post:

 

  • Dagtilbudet på Andenes (mandag og torsdag, fra 08-15):
    • 48 27 09 40

 

  • Sykepleier Ann-Christin Hansen:
    • 76 14 90 48 eller ann.christin.hansen@andoy.kommune.no

Dagtilbud for eldre. Foto Linnft.JPG - Klikk for stort bilde

 
 
 
 
 

.

 
  • TelefonBilde 76 11 50 00
  • PostboksBilde Postboks 187, 8483 Andenes
  • Besøksadr: Rådhuset Storgt. 68
  • Org.nr. 945 624 809