Vær med på årets aktivitetskampanjer.

IMG_6045 (3).JPG - Klikk for stort bilde  Andøy kommune ønsker å oppfordre til fysisk aktivitet.  I år er det Sykle til jobben-kampanjen og Ti på topp med en kommunal vri som en håper at flest mulig deltar på.

 -Veldig lett tilgjengelige, velrennomerte og artige kampanjer begge to, sier Folkehelsekoordinator Katja Larsen og Ledende fysioterapeut Beathe Andersen.   - Fysisk aktivitet er forebyggende, helsefremmende og gir godt humør. Og i tillegg er det fine premier å vinne for de som deltar. Rådmann Kirsten Lehne Pedersen og personalsjef Kjell-Einar Johansen håper også at arbeidstakerne slutter opp om aktivitetskampanjene.    De som velger å sykle oppfordres til å bruke hjelm både for egen sikkerhet og for å være gode forbilder for barn og unge!  Sykle til jobben er for alle som ønske å delta, ikke bare kommunens ansatte. Det er mulig for alle innbyggere å være med på begge kampanjene, men i Ti på topp trekkes ekstra premier blant deltagere som er ansatt i kommunen.


 

Publisert av Marit Strand Nordheim. Sist endret 18.04.2016

Sykle til jobben 2016
Nordland fylkeskommune sponser i år deltakeravgiften i sykle til jobben kampanjen for alle i Nordland. Sykle til jobben er en kampanje hvor all aktivitet teller, om du velger å sykle, gå, trene yoga eller styrke. Alle deltakerne er med i trekningen om fine premier. Den største premien er imidlertid den premien du gir deg selv i form av helsebringende mosjon. Få med deg arbeidskolleger, venner, familie, lag og foreninger og delta i denne veletablerte kampanjen! Du kan delta alene eller melde på lag. Arbeidsplasser og avdelinger kan for eksempel konkurrere innbyrdes eller mot hverandre.
Kampanjeperioden er fra 19.4- 17.6
Link til informasjon og påmelding:
http://www.sykletiljobben.no/
http://www.sykletiljobben.no/signup/start/signup

Kampanjen er i regi av bedriftsidretten.

 

 

image3.JPG - Klikk for stort bilde

 

10 på topp for kommunalt ansatte
I år kan alle kommunalt ansatte som ønsker det  selv kjøpe egne registreringskort, og være med i konkurransen om et gavekort på 5000 kr på MX ANDØY SPORT!  Premien trekkes blant de som når målet om 10 topper.
Det vil være egen avkrysning for kommunalt ansatte på registreringskortet.
Alle avdelinger oppfordres til å gå felles turer og få med seg flest mulig ut på tur! Deltakelse i ti på topp passer for alle i alle aldre, fremmer god helse og et godt arbeidsmiljø, samtidig som man får vært ute i fantastisk natur!
Man får kjøpt registreringskort og kan registrere turer fom. 1.5.16.
Det blir arrangert felles turer for kommunalt ansatte, nærmere informasjon vil komme.
Se ti på topp på facebook for oppdateringer om toppene i 2016, og løpende informasjon om toppene som er klare for å gås.
Ellers kan man finne informasjon på dnt og telltur sine sider.

http://telltur.no/
http://www.ut.no/omrade/4.1281/


 


 

 
  • TelefonBilde 76 11 50 00
  • PostboksBilde Postboks 187, 8483 Andenes
  • Besøksadr: Rådhuset Storgt. 68
  • Org.nr. 945 624 809