Stemme hjemme?

Kommunestyrevalg3. Foto Linnft.JPG - Klikk for stort bilde  Mandag 9. september (også søndag 8. september på Andenes og i Risøyhamn) er det kommunestyre- og fylkestingsvalg).

Hvis du på grunn av sykdom eller uførhet er forhindret fra å møte på valglokalet eller forhåndstemmelokalet, kan du søke om å få avgi stemme hjemme eller der du oppholder deg. Det er ikke nødvendig å søke hvis du oppholder deg på en institusjon der det arrangeres forhåndsstemmegivning.

Publisert av Linda Alsos. Sist endret 23.08.2019

I henvendelsen må du oppgi fullt navn, fødselsdato og -år, samt hvilken adresse du befinner deg på den siste uka før valget. Du må også oppgi telefonnummer som vi kan nå deg på. Ta kontakt med kommunen hvis du har spørsmål eller ønsker hjelp til å søke om å få stemme hjemme.

Søknad om å få forhåndsstemme hjemme (eller et annet sted hvor du oppholder deg siste uka før valget) må være mottatt av valgstyret senest onsdag den 4. sept. 2019.

Søknad sendes Valgstyret i Andøy, Postboks 187, 8483 Andenes, eller e-post: postmottak@andoy.kommune.no

Telefon til valgstyret: 76 11 50 00