Sånn blir laksesatsingen i Andøy

Martin Rasmussen, administrerende direktør i Andfjord Salmon, deltar i en digital næringslunsj hos Samskap 12. mai. - Klikk for stort bilde Andfjord Salmon. Hvilken ringvirkning får Andfjord Salmons laksesatsing i Andøy? Dette er ett av spørsmålene som Martin Rasmussen, administrerende direktør i Andfjord Salmon, besvarer i en digital næringslunsj 12. mai klokken 1200.

Publisert av Geir Bjørn Nilsen. Sist endret 06.05.2021

210504.jpeg - Klikk for stort bilde210504.jpeg Det er Samskap som står bak arrangementet: Andfjord Salmons etablering av landprodusert laks i Andøy og ringvirkninger for lokalsamfunnet.

HER kan du melde deg på arrangementet.

Du må være påmeldt for å få tilgang til det digitale møtet.

Dette er andre gang Samskap har en digital næringslunsj i år. Odd Roger Enoksen holdt den første om Andøya Space. Det var et svært godt besøkt arrangement. Over 100 var påmeldt og over 70 deltok. Mange av deltakerne ble overrasket over dimensjonene over det Andøya Space planlegger.

Har du fortsatt ikke sett Enoksens presentasjon?

Se den her.

Andfjord Salmon har også store planer, og Martin Rasmussen vil i den digitale næringslunsjen fortelle om kort- og langsiktige planer.

Andøy kommune har for øvrig to saker ute på høring, begge med høringsfrist 18. mai, som gjelder Andfjord Salmons vekstplaner. Det gjelder planlagt bygging på Fiskenes og Breivik.

Her kan du lese om planene på Fiskenes.

Her kan du lese om planene i Breivik.

 
  • TelefonBilde 76 11 50 00
  • PostboksBilde Postboks 187, 8483 Andenes
  • Besøksadr: Rådhuset Storgt. 68
  • Org.nr. 945 624 809