Samfunnshuset åpner dørene

Evy Lassesen, Bleik Samfunnshus. - Klikk for stort bilde Andøy kommune har inngått en avtale med Bleik Samfunnshus. I juni, juli og august vil laget betjene et åpent toalett.

Publisert av Geir Bjørn Nilsen. Sist endret 28.05.2021

Bleik ble «overmannet» av turister i fjor, og det er ventet storinnrykk i år også. Andøy kommune tilrettelegger for turisme, og har prioritert fergekaia på Andenes og Bleik. I påvente av permanent løsning på Bleik, er det inngått en avtale for i sommer som både omfatter toalett- og søppelhåndtering.

Samfunnshuset vil holde handicaptoalettet åpent hver eneste dag mellom klokken 09:00 og 21:00, og det vil bli satt opp en søppelcontainer utenfor. Samfunnshuset vil sørge for renhold. Det omfatter også at det skal være håndsprit tilgjengelig for turistene.

Evy Lassesen er styreleder for Bleik Samfunnshus. Hun sier at laget skal gjøre sitt beste for at løsningen skal bli god.