På jakt etter jobb i kommunen?

Jente på Måtind 1 Foto Linnft.jpeg - Klikk for stort bilde Akkurat nå er det ledig jobb som kommunikasjonsrådgiver, håndverker, driftskoordinator, brukerstyrt personlig assistent, sykepleiere og helsefagarbeidere.

Publisert av Linn Foyn Therkelsen. Sist endret 15.08.2019

Andenes havn LinnFT.jpeg - Klikk for stort bilde En oversikt over stillingsannonsene finner du her: https://goo.gl/82NjXC

 

Sykepleiere, helsefagarbeider og brukerstyrt personlig assistent

 

Det er ledig tre faste stillinger og et vikariat som sykepleier, alle er fulltid. Én av jobbene er ved Dahletun, én ved Andøya bo- og behandlingssenter og to ved Andenes helsesenter omsorgsbolig. Søknadsfrist er 1. september. 

 

Vi søker en brukerstyrt personlig assistent til en deltidsstilling. Som helsefagarbeider er det også ledige deltidsstillinger, disse er ved Andøya bo- og behandlingssenter. Søknadsfrist er 1. september. 

 

Til Hjemmesykepleien Sør er vi på jakt etter sykepleiere, fagarbeider og assistent som vikarer. Søknadsfrist er 30. september. 

 

Kommunikasjonsrådgiver

 

Vi har ledig 1 års vikariat som kommunikasjonsrådgiver i 100% stilling fra midten av oktober. Om du ser løsninger, er idérik og har stor gjennomføringskraft kan dette være stillingen for deg. Søknadsfrist er 18. august. 

 

Håndverker

 

Som håndverker i kommunen vil dine arbeidsoppgaver innebære drift og vedlikehold av kommunale vei-, vann- og avløpsanlegg. I tillegg må andre arbeidsoppgaver påregnes ved behov. Stillingen inngår i en arbeidsstokk på 8 mann, der oppsynsmann vil være din nærmeste overordnede. Søknadsfrist er 2. september. 

 

Driftskoordinator

 

Dersom du kunne tenke deg koordineringsansvar for drift ved brann-, redning- og plasstjeneste på Andøya flystasjon, er dette jobben for deg. Du vil få en innholdsrik hverdag og være en del av seksjonens ledergruppe for daglig drift. Søknadsfrist er 28. august. 

 
  • TelefonBilde 76 11 50 00
  • PostboksBilde Postboks 187, 8483 Andenes
  • Besøksadr: Rådhuset Storgt. 68
  • Org.nr. 945 624 809