Ny enhetsleder for pleie og omsorg

Guro Karlsen - Klikk for stort bilde Vi er glad for å kunne meddele at Guro Karlsen har takket ja til jobben som ny enhetsleder for pleie og omsorg. Hun tar over etter Aud Sellevold, som går av med pensjon til sommeren.

Publisert av Tuva Grimsgaard. Sist endret 14.04.2020
Guro Karlsen har jobbet som assisterende enhetsleder for pleie og omsorg i Andøy siden august, og takket rett før påske ja til å gå inn i stillingen som ny enhetsleder. 
 
Tidligere har hun jobbet som tannlege i Sortland. På toppen av tannlegeutdanningen har hun også en mastergrad i folkehelse, samt både økonomi og ledelse på cv-en. 
 
- Vi er veldig glad Guro har takket ja til stillingen, sier nåværende enhetsleder Aud Sellevold. - Guro har både den kompetansen som trengs og kjenner enheten godt etter åtte måneder som assisterende enhetsleder. Det kommer godt med i den situasjonen vi nå står i, og jeg er trygg på at hun vil fylle rollen godt. 
 
Krevende periode
Enheten for pleie og omsorg er inne i en krevende periode, både med tanke på korona og en stadig eldre befolkning. Behovet for å styrke enheten er stort. Karlsen sier hun gleder seg til å ta fatt på utfordringen. 
 
- Vi er heldige som allerede har svært mange dyktige medarbeidere i pleie og omsorg. I fremtiden vil vi trenge enda flere, sier Karlsen. - Vi skal også i gang med flere store og spennende prosjekter: Byggingen av nytt sykehjem på Åse har allerede startet, og nye omsorgsboliger på Andenes er under planlegging. Det vil bli et stort løft for Andøy!
 
Ledig stilling som assisterende leder
Når Karlsen tar over som ny enhetsleder, blir stillingen som assisterende enhetsleder for pleie og omsorg ledig. Jakten på den rette personen er allerede i gang. Kjenner du noen som kunne passet i jobben? 
 
Søk på stillingen innen 26. april!
 
  • TelefonBilde 76 11 50 00
  • PostboksBilde Postboks 187, 8483 Andenes
  • Besøksadr: Rådhuset Storgt. 68
  • Org.nr. 945 624 809