Nummer på bygninger

kart.png - Klikk for stort bilde Vi får mange spørsmål om nummer på bygninger i forbindelse med de nye adressene. Under forklarer vi hvordan du finner ditt nummer.

Publisert av Linn Foyn Therkelsen. Sist endret 01.02.2021

Du finner nummeret ved å bruke det digitale kartet kommunekart.com. Gjør som følger:

• Klikk på denne lenka: digitalt kart
    • Gjør 1 av 2:
      • Søk på gårds- og bruksnummer i søkefeltet øverst i venstre
      • Eller zoom inn på det bygget du vil ha nummeret til
    • Husnummeret ligger midt på huset i kartet. Veinavnet ligger på veilenka.

Det er viktig at du kommunekart.com, og ikke andre digitale kart (som f.eks Google Maps).

Ikke alle numre er klare enda

Det er fremdeles 500 eiendommer som ikke har fått tildelt veiadresse enda. Disse får nummer før sommeren.

Dersom du ikke finner nummeret på huset ditt på kartet, er det fordi det ikke er klart enda. Da vil du heller ikke ha fått brev fra kommunen enda. Men disse 500 boligene, hyttene og næringseiendommene som ikke har fått adresse enda, får det altså før sommeren.

.