Disse holdt digital jobbmesse

Jobbmesse. Foto Linnft (2).jpeg - Klikk for stort bilde Deltakerne kunne høre om rundt 40 ledige stillinger i kommunen.

Publisert av Linn Foyn Therkelsen. Sist endret 25.02.2021

Skjermbilde - resepsjon.PNG - Klikk for stort bilde Samskap og Nav gikk nye veier for å nå arbeidssøkere, da de arrangerte digital jobbmesse denne uka.

Med et tastetrykk stod deltakerne ved resepsjonen til den digitale jobbmessa på bildet til høyre. Der kunne de velge å klikke seg videre til en kinosal med videoer som presenterte bedrifter i kommunen. Deltakerne kunne også besøke bodene til 20 spennende bedrifter.

Ny måte å nå arbeidssøkere på

Den nærmeste tiden skal store og spennende prosjekter realiseres i kommunen, og vi vil trenge flere folk. Derfor var Samskap med på å arrangere jobbmessa sammen med NAV.

- Det er viktig at bedriftene er frampå, og at de tar i bruk nye verktøy for å få den kompetansen de trenger, sier rådgiver i Samskap, Robin Jørgensen.

På messa kunne deltakerne besøke bodene til de ulike bedriftene, høre om de ledige jobbene og snakke direkte med dem på chat eller med videosamtale.

Oversikt over mulighetene

Arrangementet var ment både for de som er på aktiv jobbjakt og for de som bare er litt nysgjerrig på mulighetene i Andøy.

Stillinger innenfor et stort spekter av yrker ble presentert. Det inkluderte blant annet rørlegger, el-montør, elektriker, lærer, landbruk, bussjåfør og renholdere.

Det var også stillinger hos Andøya Space As, Andfjord Salmon, LNS, Forsvarsbygg, Forsvaret og en rekke flere bedrifter.