Bli med på SE MEG! junior

Se meg" junior - Klikk for stort bilde Går du på skolen mellom 1. og 10. trinn og bor i Nordland, Troms eller Finnmark, og har et familiemedlem som har eller har hatt rusproblem? Eller er du en trygg voksen for noen i denne gruppen? Da er dette dagen for deg.

Publisert av Tuva Grimsgaard. Sist endret 16.12.2019

Veiledningssenteret for pårørende Nord-Norge, som er lokalisert i Alta, inviterer til konferanse. Og denne gangen er det barn som pårørende som prioriteres, og deres trygge voksen. 19. mars 2020 fra klokken ni om morgenen til klokken to på ettermiddagen skal alt handle om det å være i familie med en som har hatt eller som har et rusproblem.

 
Vanskelig tema
Bakgrunnen for konferansen er at man vet at det kan være vanskelig å snakke med barn om rusproblematikk og hva det innebærer. Mange barn synes det er vanskelig å ta opp sine opplevelser med foreldre/foresatte og alt for mange går alene med vanskelige følelser.

Meld deg på innen 17. januar 2020. Det er begrenset med plasser.
 
Kunnskap om rusproblemer
Konferansen vil legge til rette for at barn og deres trygge voksen får relevant informasjon og kunnskap, anledning til å møte andre barn i lignende situasjoner og en visshet om at «det er ikke din skyld». 
 
Samtidig skal den trygge voksne få god og relevant informasjon og bistand til å møte barnets og familiens behov på en god måte.
 
Til å hjelpe seg har veiledningssenteret fått noen av landets beste til å snakke med barn barna og deres voksne; Hedvig Montgomery, Per Anders Nordengen, Alexander Sommerseth og Marianne Straume. 
Det blir en fartsfylt dag med foredrag, gruppearbeid, lek og aktiviteter. Deler av dagen vil det også være separat opplegg for voksne og barn.
 
Reiseinformasjon
Veiledningssenteret dekker reise og opphold for inntil to barn og to voksne per familie. 
 
Reiser man med egen bil, buss og/eller båt og vil ha reisen refundert leveres reiseregning.
For deltakere med mer enn 30 mil dekkes flyreise. Den bestilles direkte via G Travel Alta ved å sende mail til corporate.alf@gtravel.no eller ringe 78 44 95 55. Oppgi deltakelse på Se meg! Junior 2020.
 
Mer informasjon finner dere her (PDF, 524 kB).
 
For spørsmål ta kontakt med veiledningssenteret på enten post.nnorge@veiledningssenteret.no eller ring 957 23 262
 
 
 
 
  • TelefonBilde 76 11 50 00
  • PostboksBilde Postboks 187, 8483 Andenes
  • Besøksadr: Rådhuset Storgt. 68
  • Org.nr. 945 624 809