Andøy pepperkakeby 2019

19-11-08 Pepperkakeby nettside.jpg - Klikk for stort bilde Vi gjentar suksessen fra i fjor, og inviterer alle innbyggere til å bli med og bake Andøy pepperkakeby!

Publisert av Tuva Grimsgaard. Sist endret 08.11.2019
Bergen gjør det. Bodø gjør det. Det er snekret pepperkakehus i Skien, Kristiansund, Stavanger og Sortland. Men kanskje blir landets fineste pepperkakeby til her? Håper du vil bidra! 
 
 
Fyrtårnet eller The Whale i pepperkakedeig? 
Andøy kommune inviterer alle innbyggere til å være med på å lage pepperkakebyen Andøy, som skal stilles ut på Rådhuset. 

Det er ingen begrensninger til hvordan bidragene kan se ut, så lenge de er laget i pepperkakedeig. Kanskje vil du bake The Whale, Andenes skole, Andøybrua, kaia på Nordmela, Bleiksøya, Kiilgården, Bjørnskinn kirke eller "speildassen" i pepperkake? 
 
- Vi håper at så mange som mulig vil delta. Det er fritt frem for både skoleklasser, barnehager og privatpersoner å levere bidrag, sier Linda Alsos ved publikumssenteret.

 
Kreativitet premieres!
Pepperkakehus og andre kreasjoner leveres på Rådhuset fra mandag 2. desember til fredag 13. desember, i åpningstiden mellom klokka åtte og kvart på fire. 
 
16. desember kåres vinnerne som belønnes med en premie. Det blir premier i disse tre kategoriene: Åpen klasse, barnehage og skole. Juryen består av ordfører Knut Nordmo, Nina Strand fra publikumssenteret og Bjørn Roger Steen fra Fagforbundet. 
 
Ved spørsmål, ta kontakt med publikumssenteret på telefon: 75 11 50 00 eller e-post postmottak@andoy.kommune.no

Lykke til!
 
 
  • TelefonBilde 76 11 50 00
  • PostboksBilde Postboks 187, 8483 Andenes
  • Besøksadr: Rådhuset Storgt. 68
  • Org.nr. 945 624 809