Forprosjekt Andøy Naturguide

Geoturisme - Sellevoll.png - Klikk for stort bilde

Forprosjekt Andøy Naturguide

I forprosjektet har prosjektteamet arbeidet med et begrunnet utvalg av konkrete satsinger/tiltak som kan løfte eksisterende opplevelsestilbud i Andøy kommune. I tillegg er det jobbet for å styrke videreutvikling og vekst av turistprodukter innenfor geoturisme.

Prosjektet eies av Andøy kommune ved næringsstyret. Prosjekt-teamet ved forsprosjekt Andøy Naturguide: Helena Ijtsma (prosjektleder), John Ronald Norheim, May-Britt Johansen (v/Andøy Næringsforening og Andøy næringsstyre) og Camilla Ilmoni (v/Andøy Reiseliv SA).

Det er produsert to brosjyrer:

Brosjyre Geoturismens potensiale for Andøy

I denne brosjyren presenteres resultatene etter fullført forprosjekt Andøy Naturguide. Ved å ta utgangspunkt i geoturismens kjerneverdier har prosjektteamet kommet fram til en anbefaling for videreutvikling og styrking av Andøy som attraktivit reisemål/destinasjon.

Veileder: verdiskaping gjennom fysisk tilrettelegging av natur- og kulturlandskap

I veilederen presenteres verdiskaping av natur- og kultuarv gjennom fysisk tilrettelegging. Veilederen har en tematisk oppbygging og tar for seg forskjellige utfordringer og muligheter. Det er et ønske og håp at veilderen vil kunne gjøre det enklere å igangsette verdiskapende tiltak og realisere de mange gode ideene som både kommer reiselivsnæringen og lokalsamfunnet til nytte.

Publisert av Marit Strand Nordheim. Sist endret 08.08.2017

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}