Publisert 23.02.2017
britajonni

Siste ord er ikke sagt om framtiden til Andøya flystasjon.

I tråd med Stortingets vedtak har Andøy kommune startet en prosess

som skal ende opp i et omfattende utviklingsprogram for Andøy.

Som en del av dette arbeidet inviterer vi nå næringslivsaktører i Andøy til et møte i

auditoriet på Romskipet Aurora tirsdag 28. februar kl. 18.00 - 21.00

Hovedmålet med møtet er å informere dere om det pågående arbeidet med å søke om omstillingsstatus for Andøy kommune. Samtidig vil vi skaffe oss innspill og råd fra næringslivet om de fortrinn og muligheter en omstillingsstrategi i Andøy bør fokusere på.

Vi vil rett og slett ha din hjelp til å velge retning i omstillingsarbeidet.

Publisert 01.12.2016
Bakeriet2-bredde (2).jpg

Onsdag 30. november hadde ordfører Jonni Solsvik en drøy time ”kontortid” på Bakeriet på Andenes. Det var mange engasjerte tilhørere som hadde møtt opp, og de fikk høre om hvordan kommunen jobber med å sikre at tallgrunnlaget vedrørende stortingsvedtaket om flystasjonen blir vurdert på nytt, og at vi som kommune står foran et viktig og nødvendig utviklingsarbeid fremover.

Flere kom med nyttige innspill på hva som bør gjøres, og det er noe vi har med oss i det videre arbeidet med omstilling og utvikling.  Arbeidet med å sikre tallgrunnlaget vedrørende vedtaket er på ingen måte ferdig, men i denne fasen er det viktig også å tenke utvikling fremover.

Kommunen skal både være en døråpner overfor myndighetene for bedrifter med konkrete prosjekter, og samtidig legge til rette for strategisk utvikling i ulike sektorer fremover.

Har du tanker og ideer rundt utviklingen fremover, send gjerne en mail til utvikling@andoy.kommune.no

Publisert 24.11.2016
andrikken

Ordføreren har gjennomført flere møter med næringslivet i Andøy denne uka. Tilbakemeldingene har vært gode og vi er glade for den optimismen og stå-på-viljen som finnes i dette samfunnet.

Bedriftene fikk en orientering om stortingsvedtaket vedrørende flystasjonen, og at kommunen jobber videre å sikre at tallgrunnlaget blir vurdert på nytt.

Fremover er det viktig å opprettholde en tro på at vi fortsatt kan utvikle Andøysamfunnet i en positiv retning. Det finnes store muligheter innenfor flere områder i kommunen vår og vi må jobbe sammen for å skape nye arbeidsplasser.

Næringslivet inviteres med i denne viktige prosessen og vi tar imot gode innspill på hvordan vi best mulig kan gjøre denne jobben. Dersom du har ideer eller konkrete forslag til en positiv næringsutvikling i Andøy kan du sende en mail til utvikling@andoy.kommune.no

Publisert 22.09.2016
Bjørnar får KS Medalje.jpg

30. juni var en lang karriere som næringssjef over. Bjørnar gikk inn i pensjonistenes rekker etter 30 års virke for Andøy kommune.

Hans avslutning ble overraskende og minneverdig når ordføreren på vegne av Kommunenes Sentralforbund overrakte KS høyeste utmerkelse , medalje og diplom for samfunnsgavnlig virksomhet. I sin tale til Bjørnar understreket Jonni Solsvik at Bjørnar hadde vært en spesiell næringssjef og en viktig person for Andøy`s utvikling. Hans måte å fylle rollen som næringssjef har gagnet Andøy kommune.

Vi gratulerer Bjørnar Sellevold med medaljen og ønsker han lykke til som pensjonist.

Publisert 12.08.2015
Næringsstyret fra venstre Tom Arne Pettersen Marita Thanke Hansen Morten Ellingsen Thor Wold Robert Svendsen og leder Knut Nordmo.JPG

Næringsstyret.

Etter hvert kommunevalg velger kommunestyret representanter til  næringsstyre.

Samtidig peker næringslivet ut sine representanter.

For inneværende periode – dvs til kommunevalget 2015 - består næringsstyret av følgende personer:

Publisert 12.08.2015
bilde (13).JPG

Om låneordningen ”Stønadslån fiskefartøy”

”Regelverk for stønadslån til fiskefartøy”  ble vedtatt av Andøy kommunestyre 17.12.1997, men er endret/forbedret fem ganger etter den tid.

Kommunestyret har delegert til Næringsstyret å behandle søknader.

Det er næringssjefen som er saksbehandler.

Næringsstyret har møter ved behov – erfaringsmessig hver annen måned.

Her er noen av punktene i regelverket:

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}