Rock Mot Rus 2016 -34 år ung!

rmr - Klikk for stort bilde

 

Da er endelig tiden kommet for en ny utgave av Rock Mot Rus, og igjen kan publikum glede seg over muligheten til å se inn i krystallkulen og oppdage nye yndlingsband under rockemønstringen.

I tillegg til selve mønstringen har Rock Mot Rus satt sammen et festivalprogram som vitner om solid musikkglede. Mørke toner fra Heave Blood & Die, popmusikk fra Morgan Sulele og Dagny, hiphop fra selveste Joddski og en avslutning med storbandet El Caco!

Publisert av Charlotte Heimtoft Lassesen. Sist endret 18.03.2016

rmr1.jpg - Klikk for stort bilde

 

 Rock Mot Rus kan også bidra med knallgod mat og drikke fra Go’ Beaten kafe for å holde kroppen i gang gjennom et maraton av musikalske høydepunkter og herlige øyeblikk som du aldri kommer til å glemme.

Andøy kommune er stolt over å kunne bidra, og ikke minst imponert over alle de talentfulle sjelene i kommunen. En gjeng som legger ned utallige timer for å tilby en kvalitetsfestival for 34. året på rad! Også de fortjener et godt publikum som kommer og nyter helgen sammen med dem, så kom da vel!

Dørene åpner fredag 18.mars klokken 17:30 og gjør plass til Snö, Kriminell Kunst, Dagny, Sassy Kraimspri, Joddski og Heave Blood & Die, før første del av rockemønstringen. Lørdag 19. fortsetter mønstringen før Awesomina, Sara &Arash, Morgan Sulele, Ohmwork, Carnival kids, og El Caco gir sitt beste på scenen.  Dørene stenges ikke før vinnerbandet går av scenen natt til søndag. Hele programmet finner du på http://www.rockmotrus.no

 

Velkommen til Rock Mot Rus 2016!

 
  • TelefonBilde 76 11 50 00
  • PostboksBilde Postboks 187, 8483 Andenes
  • Besøksadr: Rådhuset Storgt. 68
  • Org.nr. 945 624 809
Login for redigering