1 (1).jpg

En fremtid som fisker

17.02.2020

- Kjempemessig! Andreas viser at det går an å...

Barnehage

Hovedopptak barnehageplass 2020

10.02.2020

Fredag 28 februar er det frist for å søke...

Svært høy vannstand

Advarsel: Svært høy vannstand!

10.02.2020

Det varsles om svært høy vannstand på hele...

 

Hva skjer?

Ingen planlagte hendelser

Samling for små og mellomstore bedrifter

SMB Utvikling - Klikk for stort bilde Det siste året har en rekke små og mellomstore bedrifter i Andøy samlet seg for å utveksle erfaringer og få hjelp til å videreutvikle sine ideer. Samskap vil nå vurdere å kjøre en ny runde med nye bedrifter.

Publisert av Tuva Grimsgaard. Sist endret 18.11.2019

SMB Utvikling - Klikk for stort bilde Torsdag var det tid for siste samling for Andøy-bedriftene som har vært med i programmet “SMB Utvikling” dette året. 

- Vi har mottatt veldig gode tilbakemeldinger fra bedriftene som har vært med, og vil nå vurdere en ny runde med nye bedrifter, sier konsulent Tone Enoksen i Samskap.
 
Programmet er utviklet av Innovasjon Norge for små og mellomstore bedrifter i omstillingsområder, og skal bidra til varig utvikling i hver enkelt bedrift. I tillegg til det samlingsbaserte programmet har bedriftene fått bistand fra bedriftsrådgiver til utviklingsarbeidet. Metodikken er gjennomført med gode resultater i andre kommuner. 
 
- Programmet tar sikte på å styrke bedriftenes inntjening på kort og lang sikt. Dette skal oppnås gjennom eget arbeid med utviklingsprosjekter som kan bidra til økonomisk vekst og flere arbeidsplasser, forklarer Enoksen.
 
Deltakerne i programmet har vært små og mellomstore bedrifter i Andøy med ideer for utvikling i egen bedrift. Ideene måtte være i en tidlig fase, altså det som defineres som “forstudie” eller “forprosjekt”. Dette innebærer kartlegging og den første planleggingsfasen for en ide. Deltakerne har fått hjelp til å avklare og utvikle prosjektideene frem til plan for realisering. Hovedprosjekt, altså investeringer og gjennomføring av prosjektideene, er det bedriftene selv som står for i etterkant av samlingene. 
 
- Det har vært fantastisk å se utviklingen. Der bedriftene gikk inn med vage tanker om et prosjekt, kommer de nå ut i andre enden med konkrete stategier for gjennomføring og finansiering av prosjektene sine, sier Enoksen, og ønsker alle bedriftene lykke til med gjennomføringen.
 
Har du en idè? Du kan søke støtte fra Samskap til å kartlegge muligheter for gjennomføring av prosjektet - men husk at omstillingsmidlene kun kan brukes til å finansiere de tidlige fasene, så søk før du kommer til selve gjennomføringen!
 
  • {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

  • {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
 
  • TelefonBilde 76 11 50 00
  • PostboksBilde Postboks 187, 8483 Andenes
  • Besøksadr: Rådhuset Storgt. 68
  • Org.nr. 945 624 809
Login for redigering