Åpningstider påsken

Korona-telefonen holder åpent - Klikk for stort bilde Legekontorene stenger, men korona-telefonen og legevakten holder åpent gjennom påskehelga.

Publisert av Tuva Grimsgaard. Sist endret 08.04.2020

Korona-telefonen

Telefonen holder åpent gjennom hele påskehøytiden, men med begrensede åpningstider: 
 

Onsdag 8. april - mandag 13. april 12-14

Fra tirsdag 14. april holder telefonen åpent som vanlig fra kl 9-15 på hverdager. 
 

Melding fra Vesterålen legevakt:
I forbindelse med årets påskeferie vil legekontorene i Vesterålen holde stengt fra onsdag 8/4 kl 12.00 til og med tirsdag 14/4 kl 08.00. Vesterålen legevakt vil i denne perioden holde åpent med økt bemanning av leger og sykepleiere grunnet Korona-viruset. Vi følger nøye med på situasjonen og vil kunne øke bemanningen ytterligere dersom det vurderes nødvendig. Legevaktsleger foretar nå også videokonsultasjoner og noen av våre pasienter vil få tilbud om dette. 
 
Det er viktig å presisere at vi har strenge smitteverntiltak på Vesterålen legevakt, ingen som kommer til oss trenger å være redd for å bli smittet. Grunnet de nevnte smitteverntiltak vil alle som trenger legetilsyn på legevakten bli screenet før ankomst. Du vil få spørsmål om symptomer på infeksjon og om du har vært i kontakt med Korona-smittede eller reist til områder med utbredt smitte. Denne screeningen vil avgjøre om vi kan ta deg inn i legevaktens lokaler eller om undersøkelsen vil skje i et eget telt utenfor legevakten. Teltet er oppvarmet og utstyrt som et fullverdig undersøkelsesrom.
 
Så til det viktigste; blir du syk og trenger legehjelp så ikke nøl med å kontakte oss på tlf 116 117!
 
Med ønske om en strålende påskehøytid!
 
Hilsen oss på Vesterålen legevakt
 
 
  • TelefonBilde 76 11 50 00
  • PostboksBilde Postboks 187, 8483 Andenes
  • Besøksadr: Rådhuset Storgt. 68
  • Org.nr. 945 624 809
Login for redigering