Kan du bidra?

Kan du hjelpe til? - Klikk for stort bilde Andøy-ordføreren oppfordrer de som kan bidra til å melde seg. 

 
Publisert av Tuva Grimsgaard. Sist endret 18.03.2020

Strenge karantenebestemmelser gjør at mange Andværinger nå sitter i karantene. Kommunen ser et økende behov for personell innen blant annet helse og renhold for å klare å opprettholde kritiske funksjoner. 

 
- Vi vet det er mange der ute som ønsker å bidra, og sitter på kompetanser som vi trenger i tiden fremover, sier ordfører Knut A. Nordmo. 
 
Både friske og raske pensjonister, permitterte og andre som har tid oppfordres derfor til å melde seg, slik at kommunen kan ta kontakt ved behov. Det kan bli behov for alt fra helse, renhold, barnepass, branntjenester og brøyting, så meld inn hvilke kompetanser du kan bidra med. 
 
- Hovedfokus for hele landet ligger på å hindre spredning av korona-viruset og samtidig opprettholde de kritiske funksjonene i samfunnet. Da er vi alle nødt til å være fleksible, bruke både sunn fornuft og hjertet, og bidra der vi kan, lyder oppfordringen fra Nordmo. 
 
 
Ønsker du å bidra? Send navn, hva du kan bidra med (vask, helse, transport, barnepass osv.) og kontaktinfo til postmottak@andoy.kommune.no
 
  • TelefonBilde 76 11 50 00
  • PostboksBilde Postboks 187, 8483 Andenes
  • Besøksadr: Rådhuset Storgt. 68
  • Org.nr. 945 624 809
Login for redigering