Fysioterapi i Andøy

Bleiksøya - Klikk for stort bilde  Nå åpner fysioterapeutene gradvis opp igjen.

Publisert av Tuva Grimsgaard. Sist endret 22.04.2020

Fysioterapeutene i Andøy gjenopptok 21. april pasientvirksomhet i henhold til veilederen ”Smittevernfaglig forsvarlig drift i helsevirksomheter med èn-til-èn kontakt (covid-19)" og etter anbefaling fra smittevernlege.

Veilederen finner du her
 

Både avtalefysioterapeuter og kommunal fysioterapitjeneste starter gradvis opp pasientvirke til full åpningstid/ arbeidsdag mandag  27. april etter restriksjoner som er satt under utbrudd av Covid-19 i 2020. Se hver enkelt avtalefysioterapeut sin hjemmeside/facebookside for informasjon. Informasjon fra kommunal fysioterapitjeneste publiseres på Frisklivssentralen i Andøy sin facebookside. 
 
Fysioterapeutene har under ”lockdown” oppdatert seg på kunnskap om korona og basale smittevernsrutiner- og utstyr via nettundervisning i regi av Folkehelseinstituttet, via nettkurs fra Norsk Helseinformatikk, samt oppdaterte artikler og informasjon om Covid-19 pandemien. Det vil bli gjennomført både lovpålagte og ikke-lovpålagte vernerunder denne uken og i neste uke for å ivareta at smittevernsrutinene følges best mulig. 
 
For pasienter utenfor risikogrupper, følger vi grunnleggende smittevernsrutiner. Det er noe strengere krav til smittevern når vi skal inn og behandle pasienter i omsorgsbolig- og sykehjem. Dette for å forebygge smitte til beboerne der. Vi har foreløpig ikke påvist Covid-19 smitte i Andøy kommune. Men fysioterapeutene har likevel oppdatert seg på utvidede smittevernrutiner ift Covid-19 pasienter, samt oppfrisket kunnskap om lungefysioterapi, slik at vi er rustet til å behandle disse pasientene dersom det skulle bli nødvendig. 
 
 
Mvh
Fysioterapitjenesten i Andøy
v/ ledende fysioterapeut Isabell Nystad
 
 
  • TelefonBilde 76 11 50 00
  • PostboksBilde Postboks 187, 8483 Andenes
  • Besøksadr: Rådhuset Storgt. 68
  • Org.nr. 945 624 809
Login for redigering