Støttefunksjonen mest aktiv i årets Sykle til jobben - aksjon!

Sprekinger: Yvonne Madsen og Jannicke Skaarn, henholdsvis nr 1 og 2 i Andøy i årets Sykle til jobben-kampanje gir tommelen opp for denne og lignende kampanjer. Innehaver av tredjeplassen, Janne Syvertsen Nordheim var på ferie da bildet ble tatt.  - Klikk for stort bildeSprekinger: Yvonne Madsen og Jannicke Skaarn, henholdsvis nr 1 og 2 i Andøy i årets Sykle til jobben-kampanje gir tommelen opp for denne og lignende kampanjer. Innehaver av tredjeplassen, Janne Syvertsen Nordheim var på ferie da bildet ble tatt.

 

Årets Sykle-til  jobben-aksjon er over, og Støttefunksjonen i Andøy kommune utmerker seg med både lagseier og de tre øverste plassene på den individuelle lista over loggført aktivitet i kampanjeperioden.

Publisert av Marit Strand Nordheim. Sist endret 24.06.2016

IMG_6042.JPG - Klikk for stort bilde

Årets Sykle til jobben- aksjon varte fra  19.april til 17.juni.  All aktivitet kunne registreres inn i kampanjens nettportal og ble omgjort til poeng.  Kampanjen var åpen for alle innbyggere, og hadde  i 2016 på landsbasis ca 30000 deltagere.   

 

I Andøy var det Yvonne Madsen fra var den som loggførte mest aktivitet, tett fulgt av Jannicke Skaarn og Janne Syvertsen Nordheim.   Til sammen har de tre gjennomført imponerende 268 treningsøkter i kampanjeperioden.  Laget deres, Støttefunksjonen, som også består av Borni Kleppe som utmerker seg  på en sterk  femteplass i kommunen, er også det laget som gjennomsnittlig per lagmedlem har vært mest aktivt i Andøy. 

 

-Vi  synes det er kjempeartig med slike kampanjer, og selv om vi til vanlig er veldig aktive er det en ekstra motivasjon, sier Yvonne Madsen.   Jannicke Skaarn sier at de bruker å være med når det arrangeres slike kampanjer, de  deltar på Ti på Topp i tillegg og tror og håper at kampanjene kan motivere de som ikke er så aktive til å komme i gang.

 

Ser en på topp 10-lista er 9 av de 10 øverste plassene i  år ansatte fra ulike tjenester i  Andøy kommune. 

 – Det har vært en imponerende innsats i kommunen.  Vi er glade for alle som har deltatt og håper at mange vil fortsette å velge aktiv transport også etter at kampanjeperioden er over, sier Folkehelsekoordinator Katja Larsen i Andøy kommune som sammen med personalsjef Kjell-Einar Johansen, rådmann Kirsten Lehne Pedersen og ledende fysioterapeut Beathe Andersen  i april gikk ut og oppfordret andværingene til å delta i denne  kampanjen og Ti på Topp-kampanjen som pågår til utpå høsten.

 

 

 

 

 • {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
 • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

 • {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
 
 • TelefonBilde 76 11 50 00
 • PostboksBilde Postboks 187, 8483 Andenes
 • Besøksadr: Rådhuset Storgt. 68
 • Org.nr. 945 624 809
Login for redigering