Skal veilede foreldre

Vi gratulerer gruppen som har gjennomført foreldreveiledningsprogram.

Publisert av Linn Foyn Therkelsen. Sist endret 26.03.2019

Det var nylig høytidelig utdeling av diplomer i Andøy for å markere at tretten personer har gjennomgått sertifisering til foreldreveiledningsprogrammet ICDP.

Fra venstre: Sandra Oxfeldt Jensen, Hege Malvik, Ida Øyri Rasmussen, Henriette Pettersen, Hadi Safi og Iris Ryssing. Ikke tilstede: Heidi Gansmoe, Lill-Inger Tyvold Berg Olsen, Gunnvor Kvalvik Eliassen, Monica Edvardsen,Ingvild Cecilie Holann og Berliot Nordmo og Lill Tove Lyså. - Klikk for stort bildeFra venstre: Sandra Oxfeldt Jensen, Hege Malvik, Ida Øyri Rasmussen, Henriette Pettersen, Hadi Safi og Iris Ryssing. Ikke tilstede: Heidi Gansmoe, Lill-Inger Tyvold Berg Olsen, Gunnvor Kvalvik Eliassen, Monica Edvardsen,Ingvild Cecilie Holann og Berliot Nordmo og Lill Tove Lyså.

ICDP står for International Child Development Programme. Det er et program som skal være med på å styrke barn og unges oppvekstsvilkår, gjennom veiledning av foreldre og andre omsorgspersoner.

Tretten ble veiledere

Av de tretten som nå kan være veiledere for programmet er ni ansatt i Andøy kommune, tre fra private barnehager og én fra Vesterålen barnevern. Disse skal etter hvert starte opp kurs med foresatte og profesjonelle omsorgsgivere i Andøy.

- Jeg er glad for at vi nå har fått denne kompetansen som kan være med å fremme positiv utvikling hos barn og unge i vår kommune, sier helsesykepleier, Henriette Pettersen.