Sjekk ditt bredbånd!

datakabel.jpg - Klikk for stort bilde  Andøy kommune vurderer å søke om statlig tilskudd til utbygging av bredbånd i 2018. For å få et reelt bilde av hvordan bredbåndstilbudet er i Andøy, må vi ha din hjelp!

Vi oppfordrer innbyggerne til å rapportere inn reell dekning (mobil og bredbåndshastighet) ved å bruke NKOM sin nettside http://www.nettfart.no (fra PC) eller mobilappen Nettfart som er tilgjengelig for Android (Google Play) og iPhone/iPad (Apple store). Hastighetsmålinger gjort via Nettfart-tjenesten er i utgangspunktet anonyme, men viser hastighet målt på nøyaktig lokasjon.

Følg instruksen på siden for å få mest mulig reell måling og mål gjerne flere ganger.

Andøy kommune ønsker tilbakemelding om hvilken reell bredbåndshastighet du har. Tilbakemelding kan sendes til Ann Kristin Åse (annkristin.ase@andoy.kommune.no).

I tillegg til resultatet for målingen, kan du gjerne legge ved hvilken bredbåndsleverandør du har om du ønsker det. Innspillene vil bli brukt som et av grunnlagene for søknaden, og for å avdekke eventuelle områder med manglende dekning. Innspill vil bli anonymisert.

Andøy kommune takker for hjelpa!

Publisert av Linda Alsos. Sist endret 08.06.2018

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}