Sjekk ditt bredbånd!

datakabel.jpg - Klikk for stort bilde  Andøy kommune vurderer å søke om statlig tilskudd til utbygging av bredbånd i 2018. For å få et reelt bilde av hvordan bredbåndstilbudet er i Andøy, må vi ha din hjelp!

 

Vi oppfordrer innbyggerne til å rapportere inn reell dekning (mobil og bredbåndshastighet) ved å bruke NKOM sin nettside http://www.nettfart.no (fra PC) eller mobilappen Nettfart som er tilgjengelig for Android (Google Play) og iPhone/iPad (Apple store). Hastighetsmålinger gjort via Nettfart-tjenesten er i utgangspunktet anonyme, men viser hastighet målt på nøyaktig lokasjon.

 

Følg instruksen på siden for å få mest mulig reell måling og mål gjerne flere ganger.

 

Andøy kommune ønsker tilbakemelding om hvilken reell bredbåndshastighet du har. Tilbakemelding kan sendes til Ann Kristin Åse (annkristin.ase@andoy.kommune.no).

I tillegg til resultatet for målingen, kan du gjerne legge ved hvilken bredbåndsleverandør du har om du ønsker det. Innspillene vil bli brukt som et av grunnlagene for søknaden, og for å avdekke eventuelle områder med manglende dekning. Innspill vil bli anonymisert.

 

Andøy kommune takker for hjelpa!

Publisert av Linda Alsos. Sist endret 08.06.2018

 
  • TelefonBilde 76 11 50 00
  • PostboksBilde Postboks 187, 8483 Andenes
  • Besøksadr: Rådhuset Storgt. 68
  • Org.nr. 945 624 809
Login for redigering