Prosjekt barnefattigdom

fattigdom - Klikk for stort bilde

Andøy kommune mottar tilskudd fra Barne- ungdoms-  og familiedirektoratet for å forebygge og bekjempe barnefattigdom i kommunen. Det er ansatt en prosjektleder i 100 % stilling med kontorsted på NAV Andøy. Prosjektleder har  vært ansatt i ett år.

Målet med prosjektet er å utvikle tiltak og virkemidler som styrker oppfølgings- og veiledningsarbeidet ovenfor lavinntektsfamilier. Spesielt fokus på unge foreldre (både enslige og par) som av ulike grunner ikke er i utdanning eller jobb.

Arbeidet skal  ha fokus på ungdommer, økonomi og arbeid/ utdanning. Parallelt med dette er målsetningen å opprettholde og videreutvikle et aktivitetstilbud for ungdom på ettermiddagstid.

Private aktører og frivillige organisasjoner oppfordres også til å søke på tilskuddsordningen. Mer informasjon ligger på Bufdirs hjemmeside.

Publisert av Charlotte Heimtoft Lassesen. Sist endret 23.11.2017
  • {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}