Opptak til barnehagene

Fredag 8. mars er det frist for å søke barnehageplass til hovedopptaket. Under er en forklaring på hvordan du går frem for å søke.

Publisert av Linda Alsos. Sist endret 07.02.2019

Barnehage - Klikk for stort bilde Én gang i året er det hovedopptak til barnehagene. For å søke om plass, benytter du et elektronisk søknadsskjema.

Søknadsfristen er 8. mars.

De private og kommunale barnehagene har samordnet opptaket og har felles søknadsskjema. Hovedopptaket gjennomføres i perioden mars/april.

Slik søker du

• For å søke om barnehageplass benytter du et elektronisk søknadsskjema. Det finner du her, eller under «søknadsskjema» på kommunens hjemmeside.
  • Det skal fylles ut ett søknadsskjema for hvert barn.
  • De som ønsker å bytte barnehage, må søke på nytt.
  • Eventuelle vedlegg til søknaden(e) må legges ved, eller det må leveres til publikumssenteret i 1. etasje på rådhuset.

Rett til plass

Barn som fyller ett år innen utgangen av november det året det blir søkt om barnehageplass, har rett til plass. For å benytte seg av denne retten, må en søke om plass innen fristen for hovedopptak 8. mars.

Søknader fra barn som ikke faller inn under denne retten, blir behandlet ved suppleringsopptak i henhold til vedtatte opptakskriterier.

Suppleringsopptak

Suppleringsopptak foretas fortløpende gjennom hele året, og gjelder nye søknader og søknader som ikke ble behandlet i hovedopptaket.

Private barnehager kan ha egne retningslinjer for opptak vedtatt i deres vedtekter.

Mer informasjon om barnehagene i Andøy finner du her.

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}