Oppstart treningsgrupper for seniorer

sterk og stødig.jpg - Klikk for stort bilde Føler du deg ustø? Ønsker du å bli mer aktiv og forebygge funksjonsvikt og fall? Er du over 65 år? Da er "sterk og stødig" for deg!

Publisert av Tuva Grimsgaard. Sist endret 07.01.2020

Trening har stor betydning for å bevare en god helse og mestre hverdagen på en best mulig måte. Andøy kommune tilbyr konseptet ”Sterk og Stødig” – trening for deg som er hjemmeboende eldre med begynnende bevegelsesvansker og som ønsker å bli sterkere og stødigere. Her vil du ukentlig lære øvelser og trene i trivelig sosialt fellskap med utdannede instruktører. Trening foregår i stående og gående, og har hovedvekt på styrke i beina og balansetrening.

Sterk og stødig

Sted og oppstart:
Gruppetrening vil foregå på Andenes og på Bleik. Oppstart blir i februar. Informasjon om ukedag, tidspunkt og lokale gis før oppstart.

Instruktør:
Gruppene ledes av frivillige utdannede instruktører. Vi har mannlig og kvinnelig instruktør.

Pris:
Etter en prøvetime kan du bestille sesong medlemskap for 300kr.

Påmelding: innen 24.01.2020
For spørsmål og påmelding, kontakt fysioterapitjenesten i Andøy v/ Sky Kansara på
e-post: sky.kansara@andoy.kommune.no

* Prioritering: Tidligere deltakere som ønsker å fortsette må kontakte fysioterapitjenesten for påmelding. På grunn av stor pågang vil ”nye” deltakere prioriteres.

* All trening foregår på eget ansvar.

.