Næringsvennlig kommune

IMG_6060.JPG - Klikk for stort bilde  Andøy kommune kjører i gang prosjektet «Næringsvennlig kommune»

Formålet med prosjektet er at Andøy kommune skal fremstå som en god samarbeidspartner for næringslivet.

Prosessen starter med kartlegging av kommunens tjenester og service overfor næringslivet.

Mandag 7. mai kl. 14.00 inviteres næringslivet, formannskapet og relevante ansatte til et informasjonsmøte i kommunestyresalen.

Publisert av Linda Alsos. Sist endret 03.05.2018

Attraktivt etableringssted

«Næringsvennlig kommune» er et anbefalt verktøy for omstillingskommuner, og Andøy ønsker å starte dette arbeidet for å vurdere forbedring av sine tjenester og samhandling med lokalt næringsliv. Prosessen starter med et forstudie som skal omfatte analyse av kommunens forvaltning og service ovenfor næringslivet, slik at konkrete tiltak kan iverksettes.

Det skal sendes ut en spørreundersøkelse til næringslivet, politikere og relevante ansatte som vil danne grunnlag for videre tiltak.

Målet er at Andøy kommune fremstår som en av de mest attraktive stedene for etablering av arbeidsplasser innen områder hvor kommunen har spesielle fortrinn. Dette skal skje ved at kommunens evne til å arbeide utviklingsrettet styrkes, slik at eksisterende og nytt næringsliv i Andøy får gode rammevilkår for vekst og utvikling.

Prosjektet er finansiert 50/50 av Innovasjon Norge og Samskap.