Næringslunsj på Bø

Marmelkroken - Klikk for stort bilde Neste uke inviterer kommunen næringslivet til lunsjprat på Marmelkroken i Bø.

Publisert av Linn Foyn Therkelsen. Sist endret 28.02.2019

Hovedtema for denne månedens næringsliv er reiseliv, service og kultur. Innovasjon Norge, ved Bjørg Helene Jenssen og Marius Fagerli, kommer.

I regi av Samskap

Det er kommunens omstillingsprogram, Samskap, som arrangerer næringslunsjene. Målet med disse samlingene er å diskutere problemstillinger som er relevante for næringslivet. I tillegg ønsker kommunen å styrke samarbeidet med bedriftene, og å legge til rette for samarbeid bedriftene imellom.

Påmelding

For å melde deg på denne månedens næringslunsj, kan du sende en e-post til samskap@andoy.kommune.no eller ved å trykke "skal" på arrangementet på Facebook. Velkommen!

..