Lars Vidar har bestått fagprøven i IKT-servicefaget!

lars - Klikk for stort bilde

I hele uke 42 har Lars Vidar Brøns Aarflot jobbet med fagprøven i IKT servicefag. Lars Vidar har vært lærling i IT avdelinga i Andøy Kommune siden 28. august 2017.

Fredag kom sensorene og gjennomgikk besvarelsen til Lars Vidar, samt utspørring. Resultatet var at Lars Vidar fikk bestått, med god margin.

Lars Vidar er dermed klar for arbeidsmarkedet med fagbrevet i lomma! Vi ønsker han lykke til videre!

Formålet med IKT-servicefag er å bidra til å utvikle kompetanse innen drift og vedlikehold av IKT-systemer, og brukerstøtte i privat og offentlig virksomhet. Nyskapende og avansert bruk av informasjons- og kommunikasjonsteknologi – IKT – kan bidra til konkurransedyktig og rasjonell ressursutnyttelse i privat og offentlig virksomhet.

På bilde ser dere:

Leder for lærlinger, Merete Olsen