Jobb i kommunen?

Andenes havn LinnFT.jpeg - Klikk for stort bilde Det er nå ledige stillinger som næringskonsulent, landbrukskonsulent, lærer, helsearbeider, fastlege og barnehageassistent.

Publisert av Linn Foyn Therkelsen. Sist endret 01.03.2019

Blant annet søker vi nå to personer som vil være en del av vårt hyggelige kontorfellesskap sentralt i Andenes.

 

Næringskonsulent og landbrukskonsulent

 

Som næringskonsulent vil du jobbe aktivt med å utvikle næringslivet, og ha tett kontakt med bedriftene i kommunen. Vi søker deg som er analytisk, har øye for detaljer og sansen for økonomi. Dette er en 100 % prosjektstilling med en varighet på minimum 3 år. Søknadsfristen er 18. mars. Se hva vi kan tilby og les mer om jobben her.

 

Vi søker også en landbrukskonsulent. Som landbrukskonsulent vil du være med på å styrke landbruksnæringen i kommunen. Vi er på jakt etter deg som er strukturert, selvstendig og som brenner for et fremtidsrettet landbruk. Søknadsfrist er 18. mars 2019. Mer informasjon om stillingen finner du her

 

Ledige lærerjobber

 

Ved Risøyhamn skole søker vi etter to lærere. Skolen har behov for lærere som dekker de fleste fag, men ønsker spesielt søkere med kompetanse innenfor naturfag, matematikk og musikk. Stillingene byr på spennende oppgaver i et hyggelig og utviklingsorientert arbeidsmiljø i flotte skolelokaler. Les mer om jobbene her.

 

Også på Andenes skole er det ledige stillinger i et flott og moderne bygg med godt arbeidsmiljø. Her skal vi ansette inntil fem faste 100 prosent lærerstillinger. Skolen har behov for lærere som dekker de fleste fag, men ønsker spesielt søkere med kompetanse innen tysk, engelsk, norsk, spesialpedagogikk og kroppsøving. Les mer om jobbene her.

 

Fastlegehjemler på Andene

 

Ved Andenes legekontor har vi ledig to fastlegehjemler for selvstendig næringsdrivende leger. Hjemlene har et godt pasientgrunnlag og et listetak på 1000 pasienter, og er ledige fra 1. september. Her kan vi tilby et ungt og flott miljø og konkurransedyktige avtaler for deg som selvstendig næringsdrivende lege ved kommunalt legekontor. Mer informasjon finner du her

 

Barnehageassistenter og helsearbeidere

 

Ved barnehagene i kommunen har vi et stort behov for tilkallingsvikarer som kan være vikar ved kort- og langtidsfravær i de kommunale barnehagene i Andøy. Her er vi på jakt etter deg som er ansvarsbevisst, engasjert, og omsorgsfull. Les mer her

 

Også ved miljøarbeidertjenesten trenger vi vikarer. Her søker vi helsearbeidere til Kristinabakken og Damveien som kan tenke seg variert arbeid i et positivt miljø. Se hvordan du søker her.

 
  • TelefonBilde 76 11 50 00
  • PostboksBilde Postboks 187, 8483 Andenes
  • Besøksadr: Rådhuset Storgt. 68
  • Org.nr. 945 624 809
Login for redigering