INVITASJON TIL HØRING - PLAN FOR HABILITERING OG REHABILITERING

habiliteringsplan - Klikk for stort bilde  Helse- og omsorgsdepartementet pålegger kommunene å styrke sitt habiliterings- og rehabiliteringsarbeid, ved at alle kommuner innen utgangen av 2017 skal ha en oppdatert plan for området. Dette er i tråd med «Opptrappingsplanen for habilitering og rehabilitering 2017–2019» og krav og anbefalinger i «Veileder for rehabilitering og habilitering, individuell plan og koordinator».

Plandokumentet finnes her. (PDF, 319 kB)

Publisert av Charlotte Heimtoft Lassesen. Sist endret 20.02.2018

Høringsfrist:

Innspill kan sendes elektronisk til postmottak@andoy.kommune.no eller pr post til Enhetsleder Pleie og omsorg, postbok 187, 8483 Andenes i perioden frem til 20.04.2018.

Høringsinstanser:

Eldrerådet, Råd for funksjonshemmede, Ungdomsrådet, Almennlegeutvalget, arbeidstakerorganisasjonene, Landsforeningen for hjerte og lungesyke og andre interessenter.

Videre prosess:

Høringssvarene vil bli behandlet i perioden 22-28 april. Planen planlegges vedtatt av kommunestyret i Andøy juni 2018.

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}