Inkluderende arbeidsliv

Hvordan kan vi gjøre arbeidslivet enda mer inkluderende? Det var ett av spørsmålene som ble diskutert under dagens næringslunsj.

Publisert av Linn Foyn Therkelsen. Sist endret 06.02.2019

P1000173.JPG - Klikk for stort bilde Under årets første lunsjprat fortalte NAV og VOI (voksenopplæring og integrering) om hvordan de jobber med rekruttering og inkludering i kommunen. Etterpå kom næringslivet med innspill til hvilken kompetanse de har behov for, og hva som er viktig for bedriftene når de rekrutterer.

I tillegg fortalte to av gründerne bak ungdomsbedriften Gylne øyeblikk om arbeidet de gjør for å rette oppmerksomhet mot og forebygge ensomhet.

Næringslunsjer i regi av Samskap

Det er kommunens omstillingsprogram, Samskap, som arrangerer næringslunsjene. Målet med disse arrangementene er å diskutere problemstillinger som er relevante for næringslivet. I tillegg ønsker kommunen å styrke samarbeidet med bedriftene, og å legge til rette for samarbeid bedriftene imellom.

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}