Informasjon om fysioterapeuter i Andøy Kommune:

fysioer.jpg - Klikk for stort bilde  Andøy Kommune har nylig hatt utlyst en driftsavtale som fysioterapeut lokalisert i Vesterålen idrettsklinikk sine lokaler sammen med fysioterapeut Kurt Thomas Nyheim. Denne ledige hjemmelen er nå tildelt Charlotte Taanevig som hittil har vært vikar på klinikken. Hun har imidlertid fått innvilget permisjon til å fullføre praksis som manuellterapeut ut 2018. Det betyr at hun er tilbake på klinikken fra 01.01.19 og da som manuellterapeut. I mellomtiden fungerer fysioterapeut Henrik Johnsen som vikar for henne ut året.

Videre har Margret Kjartansdottir full aktivitet på Dahletun fysioterapi på Dverberg og vi har vikar i driftsavtalen på Andenes Fysioterapi ut august 2018. Denne betjenes av Marius Johnsen, som har vært vikar siden september.

Vi har med andre ord per tiden drift i alle fysioterapiavtaler i Andøy Kommune og vi ønsker både Charlotte og Henrik velkommen til Vesterålen idrettsklinikk.

Publisert av Linda Alsos. Sist endret 16.04.2018

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}