Hurra for vår feier!

P1155802 bredd.jpg - Klikk for stort bilde  Bengt-Stian har bestått svenneprøven, og ble feiret med gratulasjoner, blomster og albuehilsen.

Publisert av Linn Foyn Therkelsen. Sist endret 18.09.2020

Teknisk sjef Arne Christian Blix gratulerte Bengt-Stian Henriksen med svenneprøven. - Klikk for stort bilde Et langt læringsløp var gjennomført da Bengt-Stian Henriksen forrige uke bestod svenneprøven. Det var teknisk sjef i kommunen, Arne Christian Blix, svært fornøyd med.

- Det betyr mye for oss at vi har en feier på plass. Jeg vet vi vil få god nytte av deg. Lykke til og gratulerer, sa Blix før han ga Henriksen en god albuehilsen og en blomsterbukett.

Vanka mange godord

Blant gjengen som gratulerte Bengt-Stian med innsatsen, var kollega Rita Nilssen.

- Vi er så glade Bengt-Stian er med oss. Du er en fantastisk fyr, og vi har bare gode ord å si om deg, sa hun.

Kledd i sort uniform med blanke knapper, ser Bengt-Stian Henriksen frem til mange feieroppdrag i tiden fremover.

- Dette blir kjempebra. Når du er feier er du fri som fuglen. Du får møte masse folk, og reiser rundt i hele kommunen.

Gratulerer så mye til Bengt-Stian. Vi er heldige som har ham med på laget!