Høring ny politivedtekt

Politi.jpg - Klikk for stort bilde Formannskapet i Andøy har i sak 41/2019 vedtatt å legge ut forslag til ny politivedtekt for Andøy kommune på høring.  Alle inviteres til å komme med innspill.

Høringsfrist:  24.05.19.

Publisert av Linda Alsos. Sist endret 15.04.2019

Forslaget er lagt ut på kommunens hjemmeside: http://www.andoy.kommune.no/organisasjonen/horinger-offentlig-ettersyn/horing-ny-politivedtekt-for-andoy-kommune/, og på kommunens facebookside, på biblioteket og på rådhusets publikumssenter.

Høringsuttalelser sendes:
Andøy kommune, Rådhuset, Postboks 187, 8483 Andenes eller til postmottak@andoy.kommune.no

Alle høringsuttalelser bes fremsatt skriftlig, merket «Politivedtekt for Andøy kommune», og være undertegnet med fullt navn.

Videre arbeid
Etter høringsfristen vil administrasjonen vurdere innspillene før endelig behandling i kommunestyret.

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}