Høring av forskrift og nye veinavn

Illustrasjonsbilde. Det er ikke denne veien som skal få nytt navn. - Klikk for stort bilde  Det er nå to nye adressenavn og en forskrift for adressering på høring.

Publisert av Linn Foyn Therkelsen. Sist endret 24.11.2020

I Andøy har flere veier manglet navn. Derfor gjør kommunen et arbeid for å få på plass 100 nye veinavn. De nye navnene blir til gjennom folkemøter, høring av navneforslagene og at formannskapet til slutt vedtar navnene.

To nye adressenavn på høring

De to nye navnene som nå er ute på høring, er Flyplassveien og Nerveien. Du finner mer informasjon om hver av disse under. Høringsfristen er 7. desember 2020.

Flyplassveien er foreslått for veien som går fra Kong Hans gate til Andenes lufthavn. Se hvor her. Dette er adresseparsell 1099 på Andenes. Flyplassveien er altså foreslått, og legges ut på høring.

Nerveien er foreslått for veien som går fra Vardholmveien og langs sjøen mot vest. Se hvor her. Dette er adresseparsell 4003 på Nordmela. Navnet Nerveien er altså, foreslått og legges ut på høring.

Lokal forskrift

En lokal forskrift for adressering er også på høring. Fristen for å komme med innspill til den er 12. januar 2021. Du finner den her.

Si din mening

Dersom du har innspill til adressenavnene eller forskriften, kan du sende det til oss på e-post eller per post:

• adresseprosjektet@andoy.kommune.no
  • Andøy kommune v/Adresseprosjektet, Postboks 187, 8483 Andenes