Enklere digital tilgang

P1011350.jpg - Klikk for stort bilde Kommunens digitale tjenester skal nå bli lettere tilgjengelig for folk flest – i form av en PC for besøkende på rådhuset.

Publisert av Tuva Grimsgaard. Sist endret 18.10.2019

I en tid da stadig mer foregår digitalt kan det være vanskelig å finne frem til all informasjon. Derfor har rådhuset nå fått en datamaskin for besøkende ved publikumssenteret.

Her kan du få hjelp til å finne frem til riktig informasjon om tjenestene kommunen tilbyr og få veiledning til å fylle ut skjemaer. Eksempelvis kan du få hjelp til søknader om bostøtte og startlån.

- Vi ønsker å være til stede for alle som lurer på noe om tjenestene kommunen tilbyr. Alle skal føle seg velkomne og ivaretatt, sier Sindre Wolf, avdelingsleder ved publikumssenteret.

Datamaskinen befinner seg utenfor publikumssenteret i første etasje, og er tilgjengelig innenfor Rådhusets åpningstider.

.

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}